Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΠΟΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ?

Και εχοντας ως εικονα για ολες τις επιτυχιες που διαχρονικα εχει το απολυτο ελληνικο αθλημα, υπαρχει το εξης ευλογο ερωτημα:
ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?
Κι αν ναι, για ποιο λογο? για το υπεροχο θεαμα του? η μηπως για τις τεραστιες επιτυχιες που μας εχει προσφερει? 
Ευρωπαικοι τιτλοι για:
ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΑΡΗΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΜΑΡΟΥΣΙ, ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, (Γυναικες)..!!!!
Αμετρητες κουπες απο πολλες Ελληνικες ομαδες και παρα πολλες συμμετοχες σε ευρωπαικους τελικους. Και σε ολα τα παραπανω προσθεστε και τις παγκοσμιες νικες και κατακτησεις σε επιπεδο Εθνικων ομαδων Παιδων, Εφηβων, Νεων Ανδρων, Ανδρων, οπως και μεγαλα πλασαρισματα απο τις αντιστοιχες ομαδες γυναικων.
Μην μας ζαλιζετε αλλο..ΠΟΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΣΦΑΙΡΟ? Μηπως εχετε παρει χαμπαρι οτι η Μπαρτσελονα η μηπως η Μπαγερν η μηπως η Ρεαλ του ευρωπαικου ποδοσφαιρου, ειναι οι αντιστοιχες Ελληνικες μας ομαδες στο Μπασκετ για αυτους? Μπορειτε να συλλαβετε το δεος που εχουν απεναντι μας?
Για πολλα πραγματα στην ζωη μου μπορει και να εχω μετανιωσει, για το μονο που δε θα μετανιωσω ομως ποτε, ειναι οτι ασχοληθηκα με το κορυφαιο ελληνικο αθλημα.!!! Και δεν ντρεπομαι αν πω οτι ειμαι οπαδος του περισσοτερο, απο οτι ενας ανθρωπος που δουλευει και αμοιβεται απο αυτο. 
Οι υπολοιποι, εσεις οι λατρεις του ποδοσφαιρου, αρκεστειτε στο ποτε θα περασουμε φαση στην κορυφαια διοργανωση του Champions League, γιατι οι ομαδες μας υποτιμουν του Europa League και αν καποτε, (ποτε δηλαδη),  φτασουμε σε τελικο ευρωπης..Οσο για το ελληνικο πρωταθλημα? Συγχωρεστε με αλλα προτιμω πρωταθλημα τοπικου στο Μπασκετ..Εχει περισσοτερο θεαμα και σιγουρα περισσοτερο ενδιαφερον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου