Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Με αφορμή δημοσίευμα site που αναφέρετε στο γυναικείο basket, και απορία σχετικά με την αντικειμενική κρίση του υπογράφον την ανασκόπηση, θα ήθελα να παρακαλέσω την πιο διακριτική αντιμετώπιση της ομάδας μου όσο αναφορά το σχόλιο περί ''ομάδας απογοήτευση'' της αγωνιστικής, καθώς και να εκφράσω την απορία μου για την υποκειμενική αξιολόγηση σε αναφορά καλύτερων παιχτριών, μιας και άπαντες γνωρίζουν την διπλή ιδιότητα, (προπονητή.......δημοσιογράφου), που αρθογραφεί την συγκεκριμένη στήλη.

Είναι γνωστό το δικαίωμα της δημοκρατικά ελεύθερης έκφρασης της όποιας άποψης έχει ο καθένας, αρκεί να μην εκμεταλεύεται το δικαίωμα που του παρέχει η δυνατότητα να εκφράζεται μέσο αυτής, λόγο του επαγγέλματος του και της διπλής του ιδιότητας, βγάζοντας έτσι την εμπάθεια του επαναλαμβανόμενα με διάφορους αποδέκτες της ίδιας ομάδας, ή και την ίδια την ομάδα.

Σαφώς και αναφερόμαστε στην ομάδα απογοήτευση της αγωνιστικής, θα περιμένω όμως με ιδιαίτερη υπομονή την λήξη του πρωταθλήματος για να συμπεράνουμε όλοι το ποια θα είναι η τελική ομάδα έκπληξη, ή απογοήτευση του πρωταθλήματος, σε σχέση με την επίτευξη του στόχου που η κάθε μία έχει θέσει ως στόχο το καλοκαίρι, με βάση τις δηλώσεις που έχει κάνει,  τις μεταγραφές, αλλά και το πολυδιαφημιζόμενο παχυλό budget που έχει καταθέσει για την πραγματοποίηση τους.

Τέλος σε σχέση με  το αποτέλεσμα του αγώνα, οφείλω να εξάρω την υπερπροσπάθεια που καταβάλαν οι παίχτριες μου την συγκεκριμένη αγωνιστική ημέρα, μιάς και κανένας με εμπάθεια ή όχι, δεν γνωρίζει ότι όλη την εβδομάδα που προηγήθηκε του αγώνα, 4 παίχτριες δεν προπονήθηκαν καθόλου λόγο οξείας αμυγδαλίτιδας με 39 πυρετό, μία υπέφερε χωρίς να προπονηθεί απο λουμπάγκο, 2 με προβλήματα μυικών τραυματισμών έκαναν μόνο θεραπείες, και οι προπονήσεις πραγματοποιήθηκαν με 3 και 4 παίχτριες.
Παρ' όλα αυτά, η ομάδα έδειξε ιδιαίτερα ανταγωνιστική χάνοντας στα τελευταία δευτερόλεπτα, και βέβαια δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε και την αξία του αντιπάλου που είναι μια πολύ ιστορική ομάδα, πολύ βελτιωμένη και που βέβαια αγωνιζόταν και στο γήπεδο της.

Δεν απαιτώ σεβασμό,( κυρίως από αυτούς που δεν ξέρουν τι σημαίνει) ούτε αποτελεί η αναφορά σε δικαιολογία για το αποτέλεσμα. Περισσότερη όμως διακριτικότητα ίσως χρειάζεται μιας και υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα..και που ίσως η ομάδα που τώρα είναι απογοήτευση μιάς αγωνιστικής, αποτελέσει την απογοήτευση για αυτούς που την επικρίνουν..........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου